Allt

Konspirationsteorier och moppekurs. Det är väl det mest akutuella just nu. Eller ja, RydahMS (privat MS global server, v0.75) och Fraps är också det.

Moppekurs;
Har gått på den hela förra veckan. 8 timmar teori totalt. Ska göra alla tester under den kommande veckan, win :D Sen kör jag alltså moppe lagligt.

RydahMS;
Ett awsume sätt att fördriva tiden. Lite för mycket tid kanske ;) Håller även på med en film av det, kolla fraps...

Fraps;
Hittade en helt laglig (hosthost) version av Fraps... Någon som vet hur man får bort siffrorna i hörnet, tho? :(

Konspirationsteorier;
Någon snubbe som snackar om Peak Oil och 9/11. Eller ja, sambandet mellan dessa. Enligt honom va peak oil i slutet av 1990 talet :o

Yeahyeah, hinner inte mer, har även en teknikrapport att göra klart inom en snar framtid...

Whine

Lite allmänt whine efter typ ett år utav tystnad.

Jag failar så hårt! Gör allt möjligt random skit, senaste veckan har jag kollat på ca 1000 filmer @ lockerz, startat ett nytt traviankonto, börjat om "på riktigt" @ farmville, läst olika tidningar minst 3 ggr om dagen, börjat om på en hemsida, tagit hem matteboken med ambition att jobba klart den hemma och sitta och chilla på lektionerna, börjat skriva ett mina-jalle-mål-i-mitt-liv-dokument, börjat skriva en-ge-mig-svar-dokument, gjort ett cv and so on, bara för att sluta tänka... Har det hjälpt? Nä, inte ett piss. But hey, Im still alive.

Liseberg nästa

Well, jag är så fullbokad så jag hinner inte ens börja med något. Anyhowz, imorgon åker jag till Liseberg, ska slänga en tanke till alla som är i skolan medans jag känner fartvinden av Balder och Fritt fall :D

RSS 2.0
© Copyright Wooosch 2010.